Onze voorwaarden en privacy policy

Goede afspraken maken goede vrienden wink

Flaminni Kids
Bakergemveldbaan 124
9472 Iddergem 
België

BTW : BE744431943

Hoe kan je ons bereiken?

Per telefoon: 0474/81 16 06
Per mail: info@flaminni.be

We zijn telefonisch beschikbaar van maandag tot vrijdag van 12 uur tot 14 uur en van 16uur tot 19uur. Op zaterdag zijn we telefonisch beschikbaar van 10uur tot 17u.

Zijn we onverwacht toch niet bereikbaar of in gesprek, spreek dan even kort iets in op onze voicemail en wij bellen jou terug.

 

Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.  

Bestellingen en betalingen
Voor betaling kan er gekozen worden voor bankcontact en overschrijving.
Eventuele onjuistheden in de facturatie dienen door de klant direct aan Flaminni Kids gemeld te worden, zodat we het bedrag kunnen corrigeren

Verzending

Verzendingen gebeuren via B-post  met tracking voor alle pakketjes.

Vanaf een bestelling van 75€ zijn er geen verzendkosten naar België.
Indien uw pakket niet wordt opgehaald in het ophaalpunt en terug naar ons gestuurd wordt valt de retourkost van 4 euro ten laste van de klant. 

Flaminni Kids kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending via B-Post.
Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.

Recht om af te zien van de aankoop van de goederen

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij/zij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete maar met een kennisname via e-mail (info@flaminni.be) binnen de 48u vanaf de dag van de levering.

De Klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Flaminni Kids zich het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is.

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag passen zoals hij/zij dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de Klant zal dit ten laste van de Klant in rekening worden gebracht. De koper dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in  originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen. De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen via een gift card.

Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal de verkoper niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen terug ophalen bij de verkoper of op uitdrukkelijk verzoek van de koper en op diens kosten terugbezorgd worden aan de koper. Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper. Indien uw pakket niet wordt opgehaald in het ophaalpunt en terug naar ons gestuurd wordt valt de retourkost van 4 euro ten laste van de klant 

Klachten

Wij trachten om de aangeboden artikelen te verduidelijken aan de hand van foto’s.
Kleuren op de foto’s kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren.
Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval.
Ruilingen op basis van kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet aanvaarden.
Indien u twijfelt aan een bepaald product of verdere info wenst, kan u ons altijd contacteren voor meer info.

Wij behouden ons ook het recht voor om onze prijzen aan te passen.

Wij stellen ook alles in het werk om onze producten zo goed mogelijk te controleren op eventuele fouten of gebreken.

Wij stellen alles in het werk om eventuele klachten te verhinderen, te verhelpen en op te lossen.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van onze producten.  

Sale items en Outlet

Op artikelen die verkocht worden in onze outlet collectie of items die in sale zijn geen kortingscodes of extra acties mogelijk. Bij deze artikelen is het ook niet mogelijk om deze om te ruilen of terug te zenden

Privacy

De gegevens van onze klanten.
Deze worden niet aan derden doorgegeven. Flaminni Kids mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. De deelnemer heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan.

Eigendomsrecht

Geen enkel gegeven of foto’s van onze site mag gekopieerd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.